układ wydechowy 1,8 combi 20V

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • gawroon
    Classic
    • 2012
    • 2

Walt, Przeciez nowa kosztowala 70tys, wiec po dwoch latach 50 to chyba dobra cena za Ambiente 1.9TDI.

To ze 2.0TDI z DSG Elegance kosztuje 30tys wiecej jak jest nowe, to inna sprawa.
  • Robertrobert
    Classic
    • 2010
    • 3

Witam!!!
    Potrzebuje małej pomocy,potrzebuje tłumik końcowy? jeżeli można sam końcowy dokupić ponieważ w moim aucie są obydwa razem złączone. może ktoś zna jakiś sklep,warsztat gdzie fachowo doradzą tanim kosztem ponieważ orginalny kosztuje ponad 500 zł a używany można kupić już za 100 ale używany to los na loterii czego raczej bym nie chciał. podobno średnica rury do turbo to 20mm ale czy tylko tym się różni?

Komentarz

• robekcool
      RS
      • 2009
      • 2041
      • Octavia II (1Z3)
      • BJB 1.9 TDI PD 105 KM

mogę Ci jutro sprawdzić cenę zamiennika. kupujesz dobrej firmy np. asmet i polata .
      co dośrednicy - 20 mm to w maluchu było więcej :P
      www.k-mot.pl
      Specjalizacja VAG, inne marki też naprawiam.
      Autoholowanie.
      Robert Kulma

Komentarz

• kamel1980
        Rider
        • 2009
        • 304

Robertrobert podjedź na Syreny 14 do IPACO: http://www.moto-market.pl/ipaco/
        Od ładnych kilku lat robię u nich wydechy i nigdy nie było żadnego problemu.

Zresztą nie wiem czy OCP nie ma i u nich zniżek:

Komentarz

• Robertrobert
          Classic
          • 2010
          • 3

dobra faktycznie się pomyślałem o ile pamiętam to chodziło o 60mm a bez turbo to podobno 58mm zadzwoniłem do tego ipaco jadę jutro na 11 to mi od razu zamontują 300 zeta z montażem to jeszcze do przełknięcia Dziękuje za pomoc Wszystkiego dobrego na święta życzę i szczęśliwego nowego roku dzięki pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...